Logotip Isuzu Camps Motor

Tipus de remolcs per a camions

Els remolcs per a camions són una eina essencial en el transport de mercaderies a llargues distàncies. Existeixen diferents tipus de remolcs que s’utilitzen segons el tipus de càrrega que es transportarà i les condicions del camí. Entre els tipus de remolcs per a camions més comuns es troben els remolcs amb caixa fixa, bolquet, grua, polibraç, caixa tancada i caixa frigorífica. Cadascun d’aquests tipus de remolcs compta amb característiques i beneficis específics que els fan ideals per a diferents situacions de transport.

En aquesta secció, et brindem una descripció detallada de cadascun d’aquests tipus de remolcs per a camions, perquè puguis conèixer millor les seves característiques i com s’utilitzen en la indústria del transport.

  1. Remolc amb caixa fixa

És un model de carrosseria estàndard que pot adaptar-se a qualsevol camió, i resulta altament pràctic per a transportar diferents tipus de materials. El seu disseny incorpora laterals abatibles i pilars desmuntables, la qual cosa permet que es transformi en una plataforma de càrrega per a facilitar encara més el procés de transport, càrrega i descàrrega de materials. Tot això converteix a aquesta mena de carrosseria en una opció summament convenient per a qualsevol tipus de transport.

  1. Remolqui volquet

Aquest tipus de remolc compta amb un sistema hidràulic que permet elevar la part posterior de la caixa per a descarregar la càrrega de manera ràpida i eficient. Els remolquis bolquet són ideals per a transportar materials a granel, com a sorra, grava, terra, entre altres. A més, alguns models també poden comptar amb laterals abatibles per a facilitar la càrrega i descàrrega.

  1. Remolc amb grua

La seva carecterística principal és una grua muntada en la seva estructura que permet carregar i descarregar objectes pesats. Els remolcs amb grua són ideals per a treballs de construcció, manteniment i en la indústria petroliera. A més, alguns models també poden comptar amb una plataforma elevadora en la part posterior per a transportar maquinàries i altres objectes pesats.

  1. Remolc polibraç

Aquest tipus de remolc compta amb diversos braços hidràulics que permeten moure diferents objectes pesats de manera eficient. Els remolcs polibraç són ideals per a la recol·lecció de residus, la demolició i en la indústria de la construcció. A més, alguns models també poden comptar amb una plataforma elevadora en la part posterior per a transportar maquinàries i altres objectes pesats.

  1. Remolc amb caixa tancada

El remolc de caixa tancada compta amb una estructura tancada que protegeix la càrrega de la intempèrie i altres elements externs. Alguns models també poden comptar amb portes en la part posterior o en els laterals per a facilitar la càrrega i descàrrega. Els remolcs amb caixa tancada són ideals per a transportar materials que requereixen una major protecció, com a objectes delicats o maquinàries.

  1. Remolc amb caixa frigorífica

Aquest tipus de remolc compta amb una caixa aïllada i refrigerada que s’utilitza per a transportar productes peribles que necessiten mantenir-se a una temperatura controlada. Els remolcs amb caixa frigorífica són ideals per a transportar productes alimentosos i farmacèutics, ja que poden mantenir la càrrega fresca i protegida durant tot el viatge.

Troba el tipus de remolc per el teu camió

Si estàs buscant un camió que s’adapti a les teves necessitats de transport, en el nostre concessionari Isuzu Camps Motor ho tenim! Amb la nostra àmplia varietat de remolcs disponibles, podràs personalitzar el teu camió a la mesura exacta dels teus requeriments.

Oferim els millors models de remolcs per a camions, des dels remolcs amb caixa fixa, bolquet, grua, polibraç, caixa tancada i caixa frigorífica. Amb aquestes opcions, podràs triar el tipus de remolc que s’adapti millor a la càrrega que necessites transportar i a les condicions del camí per on hagis de transitar.

El nostre personal expert estarà a la teva disposició per a assessorar-te en la selecció del millor remolc per al teu camió, i podrà brindar-te informació detallada sobre les característiques i beneficis de cadascun d’ells.

No perdis l’oportunitat de personalitzar el teu camió amb el millor remolc del mercat. Visita’ns avui mateix en el nostre concessionari Isuzu Camps Motor!

Comparteix