Logotip Isuzu Camps Motor

El motor dièsel per excel·lència

Isuzu és conegut per fabricar els vehicles comercials més confiables i resistents del món. Amb més de 100 anys d’experiència desenvolupant prestigiosa enginyeria japonesa i tecnològica està en constant innovació per millorar cada model de vehicle convertint-lo en la marca amb el motor dièsel per excel·lència.

Amb només 32 anys d’experiència, Isuzu ja va ser el productor més gran de motors dièsel al Japó. Avui dia es distingeix per ser dels fabricants de motors dièsels més gran en tot el món i popular per l’excel·lència en rendiment i baix consum per reduir la contaminació ambiental.

Els motors Isuzu estan dissenyats per proporcionar quantitats raonables de potència i torsió, amb el resultat de no carregar el medi ambient i oferir una vida més llarga al motor i les seves peces. La fiabilitat s’estableix trobant la millor relació possible entre el combustible i l’aire, assegurant-se que la calor alliberada després de la combustió es distribueix uniformement.

Atès que l’ús més eficient del combustible i les millors qualitats percebudes d’un motor, com la seva potència de tracció, es produeixen a velocitats del motor més baixes (per sota de 2000 rpm), Isuzu prioritza aquest objectiu mentre crea els seus motors.

A Isuzu Camps Motor pots trobar el model de vehicle Isuzu que millor s’adapti a les teves necessitats amb el seu motor dièsel d’alta qualitat que distingeix a Isuzu de la resta de marques del mercat.

Posa’t en contacte amb nosaltres o vine’ns a visitar per convertir la teva flota en vehicles amb el motor dièsel per excel·lència.

Comparteix