Logotip Isuzu Camps Motor

AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de  11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

ISUZU GIRONA

Raó social: CAMPS MOTOR, S.A.

NIF: A17133976

Adreça: Ctra. Nacional II, Km 710 – 17458 – FORNELLS DE LA SELVA – GIRONA

Telèfon: 972640880

Email: info@campsmotor.com

Registre mercantil de _______________; Tom: __; Llibre: __; Foli: ____; Fulla: _____; Data: __/__/____.

FINALITAT DEL LLOC WEB.

CAMPS MOTOR, SA posa a disposició de qualsevol usuari el present lloc web amb la finalitat d’oferir un catàleg dels nostres vehicles i, així mateix, un apartat on podrà posar-se en contacte directament amb nosaltres per a demanar informació o sol·licitar un pressupost.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.campsmotor.com/isuzugirona.

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb CAMPS MOTOR, S.A. “ISUZU GIRONA” o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de CAMPS MOTOR, S.A. “ISUZU GIRONA” i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de CAMPS MOTOR, S.A. “ISUZU GIRONA”.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

CAMPS MOTOR, S.A. “ISUZU GIRONA” es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

CAMPS MOTOR, S.A. “ISUZU GIRONA” no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de CAMPS MOTOR, S.A. “ISUZU GIRONA”. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de CAMPS MOTOR, S.A. “ISUZU GIRONA” té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.