Logotip Isuzu Camps Motor

La Història d’Isuzu, més de 100 anys de recorregut

En l’emocionant món dels vehicles tot terreny i utilitaris, una marca ha destacat constantment per la seva innovació, confiança i resistència: Isuzu. Si comparteixes la nostra passió per la qualitat i la robustesa, et convidem a submergir-te en la història d’Isuzu, una marca que ha deixat una empremta duradora en la indústria automotriu.

Els Primers Passos en la Història d’Isuzu: 1916 – 1934

El viatge d’Isuzu va començar el 1916, quan Tokyo Gas Co. va prendre la decisió d’establir la filial Tokyo Ishikawajima Shipbuilding & Engineering Co. Ltd. Això va marcar l’inici de la producció de vehicles i, dos anys més tard (1918), es va establir un acord amb Wolseley Motors per fabricar automòbils destinats al mercat japonès. El Wolseley Motors A9, llançat el 1922, es va convertir en el primer model de la marca. A mesura que avançava la dècada, el 1924, Isuzu va emprendre la seva incursió en la producció de camions, obrint noves possibilitats al món del transport.

Una Identitat Renovada: 1934-1949

El punt d’inflexió va arribar el 1934, quan Tokyo Ishikawajima Shipbuilding & Engineering Co. Ltd. es va fusionar amb Dot Automobile Manufacturing Inc. Enmig d’aquests canvis, el govern japonès va tenir un paper crucial en proposar un nou nom. Així va néixer “Isuzu”, cinquanta campanes en japonès, en referència al riu Isuzu. Aquest riu, que desemboca al Gran Santuari d’Ise, simbolitza un poder constant i fluid, reflectint la visió de la marca.

El 1936, Isuzu va marcar una altra fita en desenvolupar el primer motor dièsel per a automòbils refrigerat per aire, i la producció de camions amb motors dièsel va continuar el 1937 quan la companyia es va convertir en el grup automobilístic Tokio Industries Inc. No obstant això, no va ser fins el 1949 que la marca Isuzu es va establir com el segell distintiu del grup, donant origen a Isuzu Motors Limited.

Dècades d’Innovació i Reconeixement Durant la Història d’Isuzu: 1950-2000

Al llarg de les dècades següents Isuzu es va embarcar en una travessia d’internacionalització i col·laboració. Des d’acords amb General Motors als anys 70 fins al reconeixement mundial als anys 80, la marca es va consolidar com un referent al mercat. Innovacions com el sistema “common rail” als anys 90, i l’èxit de produir més de 15 milions de motors dièsel per a l’any 2000, van reafirmar el seu lideratge a la indústria.

La Revolució D-MAX: 2002-2020

Al maig de 2002, Isuzu va presentar oficialment la nova joia de la seva corona: la Isuzu D-Max. El seu llançament al mercat tailandès va causar sensació i, ràpidament, es va convertir en un fenomen de vendes. L’any següent, la D-Max va començar el seu viatge cap a Europa, desencadenant l’emoció dels amants dels vehicles tot terreny a tota la regió. A partir de l’any 2004, Isuzu va assegurar el seu lloc com el fabricant líder al mercat de pick-ups a escala mundial.

L’any 2012 va marcar un ressorgiment emocionant per a la D-Max, especialment, al mercat europeu. El juny d’aquell any, el nou i millorat D-Max va fer la seva entrada triomfal al mercat europeu, reafirmant el compromís d’Isuzu amb l’excel·lència i la innovació.

El 2020 Isuzu va anunciar l’arribada del D-Max N60. Aquest model revolucionari comporta l’esperit de la marca, incorporant elements innovadors i un llegat de sis dècades d’excel·lència al món de les pick-ups.

El Futur Prometedor d’Isuzu

Avui dia, Isuzu continua el seu llegat d’excel·lència al camp automotriu. Els seus vehicles continuen sent l’opció preferida per a aquells que busquen durabilitat i rendiment, i la marca segueix evolucionant amb els avenços tecnològics per satisfer les demandes canviants dels conductors moderns.

Explora Isuzu a Girona

Si ets a Girona i busques vehicles que combinen resistència, durabilitat i estil, el concessionari Isuzu Camps Motor és la teva destinació. Submergeix-te en la història d’una marca que ha superat desafiaments i ha forjat un camí d’èxit al llarg dels anys. Vine i descobreix per què Isuzu segueix sent l’elecció preferida per als que busquen vehicles excepcionals que enfrontin qualsevol terreny amb confiança i estil.

Comparteix