Logotip Isuzu Camps Motor

Taller oficial vehicles industrials Isuzu Girona

Si estàs buscant el teu taller oficial de vehicles industrials Isuzu a Girona, Camps Motor som el teu concessionari oficia. Amb més de setanta anys d’experiència, oferim la venda, les reparacions i el manteniment dels vehicles industrials Isuzu.

En el nostre taller oficial Isuzu treballen grans professionals especialitzats en els vehicles industrials Isuzu. Disposem d’un ampli catàleg de recanvis oficials d’Isuzu, tant per a vehicles nous com antics, per garantir una reparació òptima. Oferim serveis de mecànica i electricitat, així com també de taller de xapa i pintura, entre molts altres.

A més, en cas que els vehicles de la teva empresa necessitin una revisió, al ser un concessionari amb servei tècnic oficial d’Isuzu, ens encarregarem de la revisió i reparació completa dels teus vehicles industrials. Posem a la teva disposició els nostres serveis professionals per assegurar que el teu vehicle industrial estigui en les millors condicions per a la seva utilització.

No oblidis que tenim el servei de venda de vehicles industrials Isuzu, amb un ampli catàleg de models on podràs fer-te a mida la teva flota de vehicles per impulsar a l’èxit el teu negoci amb resultats duradors. T’oferim una guia pràctica perquè puguis saber com triar el vehicle industrial Isuzu adequat pel teu negoci

T’animem a visitar qualsevol dels nostres concessionaris oficials Isuzu ubicats a Fornells i a Vulpellac, on podràs posar-te en mans del nostre equip de professionals altament qualificats. Estem a la teva disposició per ajudar-te en qualsevol qüestió relacionada amb els teus vehicles industrials Isuzu. Confia en nosaltres per rebre un servei excel·lent i personalitzat en el nostre taller oficial de vehicles industrials Isuzu a Girona. Estarem encantats de donar-te la benvinguda i fer tot el possible per satisfer les teves necessitats. Per més informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Comparteix