Logotip Isuzu Camps Motor

M27 el nou 3,5 Tn Heavy Duty de Isuzu

A principis del pròxim mes de setembre Camps Motor ISUZU Girona començarà a rebre les primeres unitats del M27, el nou camió Heavy Duty de 3,5 Tn d’ISUZU i que substitueix al tradicional L35.

El nou M27 ve carregat de novetats que es tradueixen en avantatges per al teu negoci:

– Nou motor, 4JZ1, com sempre fabricat per ISUZU, però amb majors prestacions, més eficient i més sostenible des d’un punt de vista mediambiental, en la línia amb la política de zero emissions que persegueix el fabricant japonès.

– Nova caixa del canvi, desenvolupada Ad hoc per al nou motor i que permetrà treure el màxim rendiment, incrementant el parell del vehicle per a facilitar el teu treball.

– Intervals de manteniment ampliats substancialment, perquè el cost d’explotació la teva ISUZU sigui més baix.

– Restyling de la cabina, tant interior com exterior: noves tapisseries, noves òptiques davanteres, inclusió de llums LED, encesa automàtica de fars

Com sempre, ISUZU ofereix l’opció de cabina de sèrie o cabina ampla (M27 LARGE) per a adaptar-se a aquells treballs que precisen un major espai i confort de cabina, així com l’opció de caixa del canvi manual o robotitzada NEES II, totes dues de fabricació ISUZU.

Comparteix