Logotip Isuzu Camps Motor

L’entrega de flotes a Adrià Gas Butà

L’entrega de flotes a Adrià Gas Butà: un exemple de la fiabilitat Isuzu

Adrià Gas Butà és una de les empreses que confia en Camps Motor i Isuzu.  El transport de bombones de butà és complex i  per transportar-les es requereixen vehicles ben equipats que evitin possibles accidents. Aquest és el cas d’Isuzu, un vehicle versàtil, sense por al treball dur i apte per qualsevol aplicació. 

En aquesta línia, Camps Motor cobreix totes les necessitats d’Adrià Gas Butà. A l’última entrega de vehicles, vam preguntar a Enric Forés, gerent de l’empresa, quina era la seva opinió tant d’Isuzu com de Camps Motor posat que, durant anys, ha dipositat la seva confiança en nosaltres. “Des que es va implementar Isuzu la vam escollir per la seva robustesa i facilitat de maniobra” va comentar Forés. Així mateix, sobre Camps Motor valora “que el seu taller de mecànica sempre respon quan tenim urgències o bé amb la seva fiabilitat en el moment de reparació de vehicles”. 

Els serveis que Camps Motor ofereix a Adrià Gas Butà són un clar exemple del que és Camps Motor. A Camps som distribuïdors oficials de la marca Isuzu a Girona i oferim els millors models de vehicles adaptats a les necessitats de les empreses a més d’un servei de revisió ràpid i efectiu amb recanvis i accessoris originals.  Si la teva empresa necessita un canvi de vehicle…no dubtis i contacta amb nosaltres!

Sobre Isuzu 

La dècada del 1990 va marcar l’èxit de les vendes de camionetes pick-up. Des de 1990 i durant diversos anys, Isuzu és el primer fabricant del món de vehicles comercials mitjans i pesats (més de 6,1 tones), aconseguint el 1996 el primer lloc de vendes als Estats Units. Isuzu és el primer fabricant al món que introdueix el “common rail” a la gamma de vehicles tot terreny. El desembre de 1998 Isuzu obté el premi “Tecnologia de l’any” del millor motor de l’any, per la “Conferència de Periodistes d’Investigació Automotriu” del Japó. L’any 2000 Isuzu supera els 15 milions de motors dièsel produïts a les seves instal·lacions, consolidant l’envejable lideratge al món.

Comparteix