Logotip Isuzu Camps Motor
Isuzu truck Q95

Q95

POTENCIA 140kW (190 CV) 2.600 rpm
PAR 510 Nm 1.600 – 2.800 rpm
VERSIÓN EURO VI OBD-E
SEGURIDAD ABS | ESC + ASR | LDWS | AEBS | SRS 2 Airbag

Configuració personalitzada

POTÈNCIA

El company de treball imprescindible
El Isuzu Q95 és un vehicle de dimensions compactes, fàcil de manejar gràcies a la seva gran maniobrabilitat , especialment dissenyat per a l’ús en ciutat i per a aplicacions exigents com a recollida de residus o manteniment de fosses sèptiques.

Potència i seguretat al teu servei cada dia
El Isuzu Q95 és un compendi de potència i fiabilitat, preparat per a acompanyar-te en el teu treball diari, sempre garantint el màxim rendiment i confort.

El Isuzu Q95 equipa un motor de 4 cilindres, injecció directa common rail amb intercooler i sobrealimentació amb turbo de geometria variable per a assegurar potència en qualsevol situació.

SEGURETAT

Equipat amb el Sistema de Control Electrònic d’Estabilitat amb ASR (ESC), el Isuzu Q95 garanteix una conducció segura i plaent. El Sistema d’Avís per Sortida de Carril (LDWS), el Sistema Avançat de Frens d’Emergència (AEBS) i els coixí de seguretat de conductor i acompanyant completen el ventall de sistemes de seguretat.
Sistemes de frens de servei, i de mà sobre l’eix posterior, FULL AIR (pneumàtic).

DISSENY

Potència extrema i fiabilitat
Els tres seients en cabina asseguren total confort mentre que el sistema de suspensió garanteix màxim rendiment en qualsevol circumstància.