Logotip Isuzu Camps Motor

Els vehicles màgics de Camps Motor

Es diu que la nit de reis és la nit més màgica de l’any. Els més petits envaeixen amb il·lusió els carrers de pobles i ciutats esperant veure els Tres Reis que venen d’Orient per portar la seva màgia i fer volar la imaginació de nens i nenes que anhelen,  amb impaciència, obrir els seus regals.

En aquesta nit tan especial, Isuzu Camps Motor va col·laborar amb la Cavalcada dels Reis a Salt. Una pick up blanca d’Isuzu es va convertir en l’estrella d’Orient que guiava els tres reis que s’obrien pas entre la multitud, tot seguint el camí que dibuixava el vehicle. 

En aquest cas, la pick up d’Isuzu demostra la seva versatilitat. Com a distribuïdors oficials de la marca a Girona, oferim tota la gamma d’Isuzu, uns vehicles versàtils, potents, robustos i amb capacitat, llestos per garantir les màximes prestacions. La seva versatilitat permet que els vehicles es puguin emprar-se  per infinitat d’usos… fins i tot com a Estrelles d’Orient!!!

 

Per celebrar aquestes dates tan importants vam fer un vídeo de quan el Pare Noel va arribar a Camps Motor Fornells i Camps Motor Vulpellac i ens va dur el ritme i l’esperit nadalenc.

 

 

 

Comparteix